Tämä on rankkaa puuhaa istua tunnilla, päätä särkee ja vituttaa. Ei tässä olisi muuta ongelmaa, mutta tuo yksi höpöttäjä (=kurssitoveri) ei pidä suutaan kiinni. Sen tarinoita ei jaksa kuunnella. Välillä, kun on sivukorvalla kuunnellut höpöttäjän tarinoita, niin taitaa osa tarinoista olla legendaa. Pitäisi varmaan huomiseksi hankkia "terroristiteippiä" ja tukkia Höpöttäjän suu. Olisi ihan kiva kuunnella päivän "epistolaa". 

_ _ _ _ _

Tässä alkaisi olemaan taas tauon paikka, kahvia ainakin pitäisi saada koneeseen, jotta pysyisi tunnilla hereillä. Sen verran paljon leukaperiä venytyttää, että taitaa kohtapuolin taitaa kohta leukanivelet lonksua pois paikaltaa.

_ _ _ _ _ 

Taas jatketaan opettajan puheen kuuntelua. Täytyy tässä välillä laittaa opettajalle vähän edes "kampohin", ettei mene täysin yksin puheluksi. Laittiaisi vähän lisää vaihtia, jottei täällä mene koko päivää istuessa! Ajatukset vain tuppaantuu edelleen harhailen aika lailla. Tänään on tullut bongattua kaikki kaiksimielisyydet!

Tänään kun on pikkulauantai, niin taitaa tulla tuntien jälkeen asiaa kylille ja siellä A-markettiin. Voisi taas käydä ostamassa pullollisen punaista mehua. Illalla voisi heittäityä hetkeksi viihteelle, sitten saunomisen jälkeen. Etenkään jos ei päätä säre.