Keskiviikkona mentiin Leville opiskelemaan. Oltiin varattu mökki melkein Levin keskuksesta. Oli muuten loistava reissu! Opiskeltiin vähän tee-se-itse-sähkötöitä. Illallla tietysti käytiin hieman viihteellä. Pitihän sitä hotellilla käydä tanssimassa, mutta siellä oli melko vähän porukkaa. Pojat olivat vähän pettyneitä, kun ei ollut paljon vaihtoehtoja tanssitttaviksi! Ehkä reissun suurinta antia oli, että miten porukka käyttyy alkoholin vaikutuksen alaisena. Porukan hiljasin oli kaikista äänekkäin, torstaina olisi jo kaivattu putkiteippiä tai nuijanukutus Höpöttäjälle. Se oli ehkä pieni pettymys, ettei Höntti ottanut tipan tippaakaan. Hän toimi illalla meille kuskina keskiviikkoiltana hotellille. Hauskaa meillä ainakin oli; saunottiin, grillailtiin, syötiin, juotiin, juteltiin ja tanssittiin. Aamulla oli hieman porukka hiljaa......

Torstaina minä ajoin takaisin Pelloon. Hurautin oikeastaan melkein samantien Rovaniemelle asti. Menin tapaamaan kaveria pitkästä aikaan. Jäin sitten Rovaniemelle yöksi. Aloitin jo ajoharjoittelun Rollosta vähän ennen aamu seitsemää. Ajoin linja-auton Pelloon, käytiin koululta hakemassa toinen ajoharjoittelija. Sain perjantaiaamuna Höpöttäjän kaveriksi. Oli hän jo vähän hiljentynyt, mutta ei ihan täysin. Aina tauoilla suu akoi käymään vähän liikaakin. Onneksi ei tarvinnut tarjota nuijanukutusta tälläkertaa. Höpöttäjä aloitti ajon Pellosta. Käytiin tällä kertaa ajamassa Torniossa ja Kemissä. Käytiin Lapintuulessa käätymässä, Kemin linja-autoasemalla vaihdettiin kuskia. Torniossa käytiin Nesteellä syömässä  porsaankyljykset. Olipas loistavaa ruokaa, oli ainakin hintansa väärti, annos maksoi 7,5 euroa. Kemistä minä jatkoin ajamista. Se vähän harmitti, ettei käyty keskustassa ajamassa ollenkaan. Pelloa kohti ajettaessa,  ennen Aavaksaa pääskynen lensi keulaan. Eipä siinä ollut kahta vaihtoehtoa. On yksi lintu vähemmän liitelemässä. Olisin halunnut ajaa takaisin Rovaniemelle, mutta ajattajalla oli hieman kiire, joten hän halusi luukuttaa satasta koko matkan.  Mutta pääsimpä kuitenkin Rolloon. Höntti vähän yritti kuittailla minulle, mutta mitäpä tuosta, kun koko porukka ei ollut kuulemassa.

Mutta oli kuitenkin mukava tulla käymään kotona, piti eilen vähän siivoilla. Tänään pitäisi alkaa valmistautumista huomiseen ajopäivään. Mutta kun aurinko paistaa, niin tästä voisi lähteä vähäksi aikaan nauttimaan ulkoilusta.