Ihanan virkistävän viikonlopun jälkeen on "pakko" palata arkee, eli takaisin koulun penkille. On kyllä näin maanantaiaamuksi kauhean suuria käynnistysvaikeuksia. Univajetta ei ole, mutta sillä taitaa olla aika paljon vaikutusta käynnistysvaikeuksiin, kun otin eilen illalla tupla annoksen allergialääkkeitä. Allergialääkkeeni on "hieman" väsyttäviä, joten taitaisi olla viisainta vaihattaa sellaisiin allergialääkkeisiin, jotka eivät väsytä näin paljoa. Onneksi eilen satoi jonkin verran vettä, että hieman tuli luonnollista helpotusta allergiaoireisiin.

Tänään taas istutaan herra Uteliaan Opettajan tunneilla koko päivä. Voisi tässä lähteä viiltelemään ranteita auki. Siis noin kuvainnollisesti. Tuota monotonista yksinpuhelua ei kuunnella. Kun kurssitoveteita katsoo välillä, niin näyttää se monella muullakin olla vaikeuksia pitää silmiä auki.

Eilen kiersin Rovaniemen katutta Pelloon. Menin kotoa kaverin kyytillä Rolloon ja sieltä hyppäsin kurssikaverin kyytiin, jotta pääsen asuntolaan. Tällä kertaa Höpöttäjä oli sentää kuosissa auton ratissa. Eroa oli kuin yöllä ja päivällä viikon takaiseen. Tällä kertaa Höpöötäjä oli melko vaisu, eli normaali itsensä. Viikko sitten epäilin, ettei Höpöttäjä ihan ajokuntoinen ollut, ja kun vihjaisin asiasta, niin hän alkoi ottamaan hieman lämpöä. Ei setää keittänyt, mutta ei selvästikään tykännyt kommentistani. Vaikka en haluaisi juorukelloksi, mutta jossain vaiheessa täytyy tehdä ilmoitus kaverista virkavalalle, jotta Höpöttäjä saataisiin pois liikenteestä. Hänhän on hengenvaarallinen!