Maanantaina oli sitten kuudes ajopäivä. Taas vaihtui ajattaja. Heikki-Peikki taisi olla meilkeimpä paras ajattaja. Tai ainakin toiseksi paras. Aamupäivä pörrättiin Rovaniemellä ja iltapäivällä päästiin käymään Sodankylässä Potkuriparkissa. Oli muuten paras ajopäivä suoristusten perusteella. Alkaa ehkä olemaan aika lähellä, että inssiajo menee jopa läpi kerralla. Siitä huolimatta peruuttaminen kaipaa lisää varmuutta, mutta näyttipähän sekin maanantaina luonnistuvan hyvin.

Eilen sitten Höntti tuli puuauton kanssa Pelloon. Päästiin sitten harjoittelemaan puunlastausta ja -purkua. En suostunut nousemaan nosturiin, kun on "pikkasen" paha akrofobia, eli korkeanpaikan kammo. Otettiin siitä hyvästä vähän yhteen Höntin kanssa, mutta onneksi siitä ei tullut suurempaa riitaa. Päästiin eilen myös harjoittelemaan kaivinkoneella. Oli mukavaa päästä kaivelemaan kuoppia ja sitten täytellä ja tasotella niitä. On ollut tosi rattoisaa. Eilen tuli sitten polemiikkia siitä, että viihdyin viikonlopun Rovaniemellä. Suurimmaksi kiistelyn aiheeksi tuli se, että mitä olen tehnyt viikonloppuna.

Tänään sitten ollaan harjoiteltu rahastamista. Alkaa jo puudattamaan tuokin homma. Ja Höntti lähti haastattelemaan kolmea, jotka mahdollisesti tulevat sitten tälle kurssille. He joutuvat kaksi seuraavaa viikkoa olemaan Rovaniemellä opissa, kun me muut saadaa olla lomilla. Loman jälkeen sitten alkaa samantien työssäoppiminen. Tuota lomaa olen jo pitemmän aikaa odotellut. Mutta jatketaan taas "opiskelua"......