Eilen oli sitten viides ajopäivä. Jouduin Höpöttäjän kanssa ajelemaan.  Harvoin minua pelottaa kenenkään kyydissä, mutta Höpöttäjän kyydissä oloni on erittäin epämiellyttävä. Siitä miehestä ei ole takeita, että onko selvinpäin vai ei. Olin kylläkin aika paljon pettynyt, että meitä ei eilen aamulla puhallutettu ennen ajoon lähtöä. Höpöttäjä oli kylläkin eilen aamulla normalin vaisu, kun minä hyppäsin auton puikkoihin, niin se omituisten asioitten höpöttäminen alkoi. Onneksi höpötys ei riistäytynyt kokonaan lapasesta, mutta taidan hankkia seuraavaa kertaa varten putkiteippiä mukaan, jotta jonkun suun saa tukittua.

Eilen ajettiin koko päivä Rovaniemellä. Olihan se ihan mukavaa pelkkää kaupunkiajoa ajella.Vaikka onhan se tylsää sahailla pelkästään Rovaniemen keskustaa ja asutusalueita, mutta tuleepa kaupunki tutuksi ennen inssiajoa. Eilen meitä ajatti Kari-Pari. Vaikutti ihan OK:lta ajattajalta, multa kesti aikansa ennekuin sen kaverin kanssa pääsi sinuiksi. Aampäivä oli melko hiljaista, mutta iltapäivällä oli jo hetkittäin melkoisia keskustelun pätkiä.

Se oli kuitenkin perjantaissa kuitenkin kaikista parasta, että sain jäädä samantien Rolloon ihaileen maisemia kaverin luo. Katsotan nyt kuinka hauska viikonloppu on tulossa!