Tänään ei ollut niin tuskaista kuin eilen tai toissapäivänä koulussa. Syykin oli ilmiselvä. Eilen illalla lähdin kotipuoleen ja ja kävin tänä aamuna labrassa. Lääkäri käski käymään verikokeissa, kun vajaa kaksiviikkoa sitten luovutin verta ja silloin Hb oli 144 ja viimeviikon perjantaina Hb oli pompannut 156:een.

Tänään en kerinnyt kuin vasta puoli kymmeneksi kouluun. JOten kovin pitkä koulupäivästä ei kerinnyt tulla. Kerkesin juuri parahiksi, kun alkoi linja-autokortin teoriatunnit, ettei niitä tarvitse lähteä Rovaniemelle korvaamaan. Välillä kyllä tuntui aika puuduttavalta istua luokassa, mutta ainahan se netti oli virikkeitä välillä tuomassa. Tulipahan aika monet blogit luettua ja naamakirjassa viihdyttämässä kavereita.

Nyt iltapäivällä, kun aurinko alkoi paistamaan, niin päätin lähteä sen verran käymään kaupassa, että pääsen tänäänkin grillailemaan. Nyt ostin ihan kunnon fileepihvit, jotka maustoin pippurilla, suolalla ja valkosipulilla. Käärin ne pieneksi nyytiksi ja sisälle laitoin vähän tuorejuustoa ja pilkottua paparikaa. Katsotaan kuinka köpelösti eukon tässä grillauksessa käy. Mutta nyt jo meinaa vesi herahtaa kiellelle, kun kuvittelen tuotoksieni makua.

Nyt voi hyvällä omalla tunnolla nauttia grillailemisesta, saunasta, hyvästä juomasta ja seurasta.