Tämä oli pienimuotoinen ihme, kun päästiin jo yhden pintaan pois koulun penkiltä. Saatiin kyllä parin tunnin edestä kotitehtäviä, jotka pitäisi tehdä keskiviikoksi. Katsotaan nyt, kait ne vastaukset pitää saada kirjoitettua paperille, kun Höntti aikoi tarkistaa onko tehtävät tehty. Vaikka tänään oli koulun penkillä tosi raskasta ja kuivaa, niin nyt voi hyvällä omalla tunnolla nauttia ihan tavallisista asioista, kunten saunomisesta ja grillaamisesta. Pitää kaikesta huolimatta osata välillä vähän rentoutua, olla ottamatta stressiä ja heittää arjen huolet vähäksi aikaa nurkkaan.

Tänään oli tosi synkkä ja pilvinen päivä, mutta nyt kun kävin laittamassa nuotiopaikalle kunnon tulet, niin alkoi se aurinkokin paistamaan. Enkä suostunut tekemään mitään pieniä kynsitulia, vaan kunnon nuotion, melkein sitä kokoksi voisi sanoa. Ei täällä vielä kovin lämmin ole, mutta tarkenee loistavasti istua tulen ääressä ja surffailla netissä. Piti sen verran poiketa kauppaan, että sain ostettua kotimaisia perusvihanneksia nuotioon. Kotimainen perusvihannes on makkara. Siihen kylkiäiseksi piti ostaa pari punaista paprikaa ja minimaissia, jottei tule liian yksipuolisesti syötyä.

* * * * * *

Tässä kun olen ollut grillailemassa, niin Kolli soitteli ja kyseli iltamenoista. Enhän minä ole minnekään menossa. Viihdyn yllättävän hyvin ihan asuntolassa, kun virikkeitä on aina silloin tällöin. Kolli aikoi tulla taas pitkästä aikaan käymään. Ollaanhan me jo reilu vuorokausi oltu erossa. Tämä taitaa olla jo melko vakavaa, kun pitää näin usein tapailla ja mies ajaa sata kilometriä minun luo! Voi olla, että tässä joutuu vielä illalla uudelleen grillailemaan, jos vettä ei sada, mutta tällaisilla keleillä olen ihan mieluusti pihalla. Tässä tuntee jo itsensä ihan mettäläisksi, kun nuotiosta ja virtaavasta vedestä nauttii.