Tein sitten vielä eilisenkin päivän töitä. Eli kävin yhden mutkan Rovaniemellä. Hyppäsin aamukuuden vuoroon mukaan. Sitten sainkin pyöriä Rovaniemellä viisi tuntia. Kuksi II:sen kanssa jouti heti aamutuimaan höpöttämään ihan kamalasti. Hän oli aikaisemmin käynyt työvoimapoliittisen koulutuksen kautta linja-autokuljettajaksi, nyt oli sitten Rovaniemellä hankkimassa yhdistelmäaujoneuvon pätevyyttä. Hän melkein heittäytyi kateelliseksi siitä, että me saadaan vuodessa ajettua molemmat, saadaan myös pätevyydet kuntoon.

Eilen kun oli Rovaniemellä aikaa, niin kävin vähän shoppailemassa. Tai enhän minä pystynyt shoppailemaan, kun ei juurikaan rahaa ollut. Mutta sainpahan käydä katsomassa, että mitä kaikkea tarpeellista tavaraa kaupoista löytyy. Lähes hetken mielijohteesta kävi luovuttamassa verta. Rovaniemellä Veripalvelussa olloistavaa palvelua. MInua melkein palvetiin kuin prinsessaa. Täytyy varmaan jossain vaiheessa mennä uudelleen Rolloon luovuttaan verta, kun hommat sujui noin helposti ja nopeasti.

Viimeyönä nukutti sitten tavallista makeammin. En kertaakaan yöllä herännyt, enkä muista nähneeni untakaan. Enkä edes muista, koska viimeksi olisin nukkunut kymmenen tunnin yöunet. Vieläkin vähän tuntuu siltä, etten ole kunnolla herännyt, vaikka ylös nousemisesta on kulunut jo yli viisi tuntia. En oikein tiedä, että mitä tälle päivälle pitäisi oikein tehdä. Oikeastaan tiedän, mutta en voi tehdä. Pitäisi pestä pyykkiä, mutta pesukone on naapurirapussa, enkä minä sinne pääse. Kyllä minä kerkeän ensiviikollakin pesemään, kun saan talon omistajan kiinni ja pyydettyä avaimen. Vaikka ulkona on pilvinen ja tuulinen kesäpäivä, niin tässä voisi hyvin mennä pihalle laittamaan kunnon tulet ja mennä vähän grillailemaan. Nyt ei ole laisinkaan pahitteksi, että saan nauttia tästä hiljaisuudesta ja tekemättömyydestä. Taitaa siis tulla ihan laiska päivä. Melkeimpä ansaitusti.