Tässä on pari päivää jo kärsitty flunssa oireista. Tänään mentiin taas vaihteeksi Rovaniemelle ajamaan. Alkoi pikkasen ketuttaan taas vaihteeksi. Kavriksi autoon sain Höpöttäjän ja Kari-Pari tuli ajattamaan. Alkoi välittömästi verenpaine ja vitutskäyrä kohoamaan. Jumankauta, kun jonkun kanssa on tosi vaikeaa olla autossa ajatettavana, niin minun kohdalla se on Kari-Pari, jonka kanssa on erittäin vaikeaa. En tiedä, mutta hän saa pelkällä olemassa olollaan minun käämit lämpenemään. Hän on melkein autokoululaisen painajainen opettajana. Jokin selittämätöm siinä miehessä saa minut lähes raivon partaalle ja silloinhan sen tietää ettei ajamisessta tule yhtikäs mitään. Ja sitten kaiken kukkaraksi koulu ei tällä hetkellä suostu antamaan yhtään ylimääräistä ajotuntia tai -päivää, jotta saisi ajamisen kohdilleen ja onnistumaan. Se hyvä puoli tällä hetkellä on se, että peruuttaminen onnistuu lähes täydellisesti! Mutta pitäisi saada tuo eteenpäinajokin sujumaan ennen inssiajoa, eli parinviikon sisällä! Ilmeisesti inssistä pomppaaminen ja sen jälkeen lätkäistävät lisäajotunnit ja koulun maksama uusinta inssistä on helvempaa, helpompaa ja järkevämpää kuin etukäteen suoritettu lisäharjoittelu. Se on systeemi, joka ei mene minun jakeluun. Joku "fikfu ja filmaattinen" on sanonut, että "itsehillintä on taito olla pahalla tuulella kenenkään tietämättä". Siinä onnistuin tänään melko loisteliaasti.

Tänään "karkasin" jo yhden aikaan kohti Torniota. Piti päästä hierojalle Tornioon, piti saada hartiat ja niska auki. vaikka ei tuo yksi hierontakerta paljoa auta, mutta huomenna on vielä tupla-aika ja sunnuntainakin pääsen vielä kertaalleen hierottavaksi. Eiköhän ala taas olemaan hartiat vähän pehmeämmän ja veri ala kiertämään pikkasen paremmin. Hartiat ovat olleet niin jumissa, ettei päässä ja käsissä ole meinannut veri kiertää ollenkaan. Useamman päivän olen kärsinyt kauheasta päänsärystä, johon 600mg buranakaan ei ole tahtonut auttaa. Nyt kun olen ensimmäisen kerran käynyt hierottanavana, niin heti huomasi kuinka veri alkoi päässä kohisemaan.

Mutta nyt täytynee lähteä laittamaan sauna lämpenemään, jotta pääsisi vielä illaksi rentoutumaan Kolin seuraan. Hän nimittäin tuli myös Tornioon.