Viimeyönä sain nukutta liiankin hyvin pariin viikkoon. Sain edes vähäsen lyhennettyä uni velkaa. En ole pariin viikkoon nukkunut kuin 3-4 tuntia yössä. Joten univelkaa on kertynyt, kun normiyöhön kuuluu 7-8 tuntia unta. Viimeyönä sain nukuttua jopa yhdeksän tuntia, enkä heräänyt kertaakaa koko yönä. Maanantain inssiajo tuli moneen otteeseen uniin. Useampaan otteeseen näin inssiajosta unta, yhdessäkään unenpätkässä ei tullut seelvyyttä siitä, että menikö inssi läpi vai ei. Mutta unessa en ajoa aikana tehnyt ainakaan kovinkaan suuria mokia.

Eipä tämäkään päivän ihan hukkaan mennyt, kun kävin yläkerran naapurille asentamassa telkkarin, digiboksin ja dvd:n niin, ettei naapurin tarvinnut vaihdella enää kaapeleita, jos haluaa kattoa jompaa kumpaa siis digiboksin kautta telkkaria tai dvd:tä. Siitä viiden minuutin työstä "tienasin" itselleni pullakahvit.

Seinänaapuri lähti tänään lomalle äitinsä luoksen neljän koiran kanssa. Lupasin hänelle, että käyn kastelemassa hänen kukkansa seuraavat noin pariviikkoa. Pitää vilkaista myös postilaatikko, jos jotain tulee, niin pitää toimittaa ne naapurin pöydälle. Joten on tässä pieniä askareita ollut tälle päivälle ja seuraavaksi muutamaksi viikoksi. Sain etukäteen palkaksi eilen illalla korkatun viinipullon. Oli Tarapacan punaviiniä. Oli hieman mielenkiintoisen makuinen, kun otin jo maistiaisen. En välttämättä menisi ostamaan Alko kyseistä punaviiniä, mutta todennäköisesti menisi miedosti maustetun puolikypsän pihvin kanssa. Jos viiniä voi arvostella, niin tämä viini on siinä 7-:sen arvoinen. Seurusteluviiniksi tämä on liian tuhtia, eli jotain pitää olla palanpainikkeena.

Pitäisi varmaan alkaa tekemään naapurustolle pieniä palveluksia, niin pysyy ainakin osittain syömingeissä ja juomingeissa.