Tänään oli upeaa herätä Kollin vierestä. Tuntui hyvältä katsella vierestä, kun mies nukkuu rauhallisesti ja hengittää tosi raskaasti. Heti päässäni alkoi soimaan Zen Cafeen biisi "Todella kaunis". Nautin hiljaisuudesta ja näystä. Annoin miehen nukkua kaikessa rauhassa. Rauha kylläkin loppui melko aikaisessa vaiheessa, kahdeksan pintaan, kun talon omistaja jatkoi aloittamaansa remonttia. Kellariin remontoidaan saunatilat ja pyykkitupa. Sauna ja pyykkitupa ovat olleet naapuritalossa, mutta nyt naapuritalo laitetaan syksyn aikana matalaksi ja tilalle rakennetaan isompi kerrostalo.

Tänään en pääsytkään hierojalle, nousi sen verran kuumetta. En taida mennä huomennakaan hierottavaksi, kun kuume ei ole vielä laskenut. Mikä tärkeintä, hartiat tuntuvat edelleen olevan melko irtonaiset. Tänään ei ollut juurikaan mitään suunniteltua tekemistä. Sen verran, että piti käydä tyhjentämässä kirpputorilta vuokraamani pöytä. Tarkoitukseni oli saada vain ylimääräisiä tavaroita pois. Möin mm. laseja, kirjoja, lehtiä, mokkakuppeja ja videoita. Sain myytyä ihan kiitettävästi. Tavaroita oli mennyt enemmän mitä olisin uskonut ja toivonut. Pöytävuokran jälkeenkin jäi vielä kolmisen kymppiä rahaa. Ei mikään suuri saalis, mutta onpahan moni saanut ostettua tavaroita halvalla. Ilmeisesti ne ovat olleet muille tarpeellisia tavaroita ja onpahan pois minun nurkista.

Ollaan nautittu tänään todennäköisesti kesän viimeisistä helteistä. Grillailtiin pihalla naapureiden kanssa ja lämmitettiin sauna. Käytiin saunassa, onneksi ei ollut sauna kovinkaan lämmin, eikä uskallettu ottaa kovia löylyjä. Mutta saunominen tuntui hyvältä. Nyt tuntuu siltä, että voisin laittaa nukkumaan. Vaikkei ollakaan tehty mitään, niin minua on väsyttänyt kokoajan ihan vietävästi.