Perjantaina käytiin vuokraamassa Kummelin Alivuokralainen. Elokuva on melko taattua Kummelihömppää, arvioisin 7,5 arvoiseksi elokuvaksi. Tuntui hyvältä röhnöttää sohvalla sylikkäin ja välillä napostella suolaista ja makeaa ja hörppiä Kollin tuomaa punkkua. Pitkään ihmettelin miksi mulla päätä ja yläselän lihaksia jomottaa paljon sekä oli melko uupunut olo. Selvisihän se perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun alkoi palelemaan peiton alla. Kuumehan se nousta pompsahti kiitettävän korkealle. Lauantain kärvistelin 39 asteen kuumeessa ja tänään kuume on ravannut eestaas 37:n ja 38:n välillä. Huomen aamulla pitäisi kyetä menemään työharjoittelupaikalle. Työt alkaisi 6.50. Tämän iltapäivän ja illan kuume on pääsääntöisesti lähempänä 37:ää kuin 38:a. Onneksi lihakset, eikä pää ole olleet tänään kipeinä ollenkaan. Huomisesta olisi pieniä toiveita, että pääsen ensimmäistä päivää työssäoppimispaikalle töihin. Olisi vähän noloa ilmottaa heti ekana päivänä, että "Sori, mä oon kipeenä."

On ollut eritäin nautinnollista pitkästä aikaa olla kotona koko viikonloppu. Olisi pitänyt saada vaikka mitä aikaiseksi, mutta aina ei onnistu, etenkään kipeänä. Pyykin olen saanut pestyä, mutta huomiseksi olisi pitänyt vaalean sininen kauluspaita silittää, mutta jostain kumman syystä silitysrauta ei ole paitaa yksinään silittänyt. En taida tänään sitä jaksaa silittää ja aamulla en todennäköisesti en kerkeä, joten täytyy miettiä, että laitanko vähän ryppyisen paidan päälleni, vai "tyydynkö" johonkin muuhun siistiin paitaan.

Tänä viikonloppuna oli aikomus käydä vanhempien luona kylässä pitkästä aikaan, mutta en kuumeisena oikein jaksanut ja viitsinyt lähteä. Samalla olisin esitellyt Kolli heille. Aina ei toteudu suunnitelmat, vaikka ne olisi kuinka hyvin tehty ja pohjustettu. Vanhempien luona varmaan kerkeän käymään tuossa viikolla, jos työssäoppimisen jälkeen jaksaa raahautua vajaan neljän kilometrin päähän. Kollin esittely täytyy jättää hamaan tulevaisuuteen.

Kolli olisi eilen halunnut lähteä käymään pitkästä aikaan baarikierroksella. Minun puolesta hän olisi voinut mennä ihan hyvällä omalla tunnolla yksinkin, mutta Kolli ei halunnut mennä yksin. Baarin meneminen yksin on kuulemma tylsää. Eilen illalla hän vähän mökötti siitä hyvästä, kun "joutui" jäämään kotiin minun kanssa. Meinasin jo itsekin vetää herneen nenään, kun mies kehtaa mököttää, jostain tuollaisesta asiasta. Etenkin kun mies tiesi sen, että olin kuumeessa eilen.

Tiistaina "piti" tyhjentää kadunpuolelta entinen eteinen, josta on tehty varasto. Tyhjennys "piti" suorittaa sen vuoksi, että ulko-oven paikalle laitetaan seinä. Oven poisto ja vaihto seinään piti tapahtua tällä viikolla, mutta pitihän se arvata, ettei sitä hommaa oltu vielä tehty. Osa tavaroista on sitten pitkin ja poikin olohuonetta. Pikkasen risoo, kun kämppä on tosi sekaisin, eikä mitään tahdo taaskaan löytyä.

Joten tästä viikonlopusta tuli tällainen vähän raskas, repaleinen ja veltto viikonloppu, toivottavasti on kuitenkin saanut ladattua akkuja, jotta jaksan ensiviikon, enkä sairastu pahemmin.