Miten ihmeessä jotkut asiat ovat näin v*£ün vaikeita ymmärtää?

Hain töitä alalta, jossa suurin osa työntekijöistä, siis kuskeista, on miehiä. Satuinpahan hakemaan yhtä työpaikkaa penestä firmasta ja pieneltä paikkakunnalta. Sain vastukseksi: "kiitos mielenkiinnosta, mutta ette ole juuri Se johon valintamme kohdistuu." No ei siinä mitään, että tulee kielteinen vastaus ja hyvä sentään, että ilmoittivat. Mutta en jostain kumman syystä voinut välttyä kuulemasta kyseiseen yritykseen liittyviltä juoruilta. Onhan täällä meillä päin tuikitiheässä näitä pieniä paikkakuntia ja pieniä yrityksiä, porukkaa on kuitenkin sen verran, että puskaradio toimii turhankin hyvin. Ainakin välillä.

Palataampas takaisn minun työnhakuun: sain nimittäin kuulla puskaradiosta "todellisen syyn", että minut oli hyllytetty. Syy oli kuulemma se, että firman omistajan vaimo ei pidä siitä, että firmaan palkataan naiskuskeja! Tämän kuullessani nousi niskakarvat pystyyn ja aikamoinen kiukku! Voiko ihan oikeasti joku nainen olla niin mustasukkainen miehensä tekemisistä, ettei anna palkata firmaan ketä tahansa? Näköjään pystyy! En todellakaan ymmärrä miten joku edes suostuu tuollaiseen parisuhteeseen, että vaimoke pystyy ja saa sanella, että miten yritystä pyöritetään? Ei HELVETE ihan oikeesti! Miten jollakin voi olla niin vääristynyt mieli, että olettaa jokaisen naisen olevan uhka heidän parihusteelleen? En kyllä tiedä kuinka moni hakee/hakeutuu töihin pokatakseen itselleen kumppanin? Epäilen, ettei tällaisia ihmisiä ole kovinkaan montaa. Myönnnän, että työpaikkaromanssi on ihan mahdollinen, muttei ainakaan tässä tapauksessa! Itselläni silmät kiiluu ihan toiseen suuntaan, eikä siinä firmassa ole sellaista, joka saisi minun pään kääntymään. Uskallan kyllä myöntää, että välillä saatan himoita toisen omaa, mutta missään tapauksessa en uskaltaisi kuitenkaan tilaisuuden tullen tehdä mitään. Enkä tekiskään! Sen verran tapoja olen oppinut! Suuresti ihmettelen miten firman omistaja pystyy olemaan tuollaisessa suhteessa, jossa vaimoke seuraa miehen tekemisiä liian tarkaan ja pitää talutusnarun noinkin tiukalla? Vai pitääkö mies jotenkin masokistisistaleikeistä? Tuollaisen naisen pitäisi käydä tutkituttamassa päänsä ja hakeutua hoitoon.

Voi olla, että tuo on pelkästään ilkeitten kielikellojen panettelua, mutta...... Voihan asiassa olla jotain perääkin. Valintaprosessiin on voinut vaikuttaa niin monta muutakin asiaa, etten ihan pätevien perusteidenkaan mukaan olisi ollut sopiva työntekijä, mutta ne perusteet eivät tässä vaiheessa taida paljoakaan painaa vaakakupissa, kun kuulin tuon juorun. Kaikkesta huolimatta: Onnee vaan sille, joka työn sai. Toivottavasti auto pysyy ojien välissä ainakin siihen asti, että eläkkeelle pääsee muutaman vuoden kuluttua.