Heti aamusta kärähti käämit Höntin kanssa. Miten helvetissä noin huonomuistinen ihminen voi olla opettajan virassa? Viime viikolla kysyin, että onko linja-autonkuljettajien ulkomaan materiaali ollut jaossa, niin Höntti sanoi antaneensa sen. Tänä aamuna kysyin, että koska sen ulkomaan materiaalin saan, niin vastaukseksi sain, ettei sitä ole muuta kuin ne ulkomaan kuljettajan tehtävälärpäke! Niin se tehtävälärpäkkeen kyllä sain viime viikolla, mutta jäätiin Höntin kanssa kiistelemään siitä, että onko muuta materiaalia kuin se tehtävälärpäke. Hänen mielestään ei ollut, mutta tiesin sitä materiaalia olevan, kun viimeviikolla satuin keskustelemaan erään toisen opettajan kanssa asiasta ja hän sanoi lähettäneensä Höntille sähköisesti kyseisen materiaalin. EIHELVETE! Se mies ei oikeasti tiedä missä mennään ja mitä opiskelijat tarkoittavat kysymyksillää. Sillä miehellä on muistissa, kuulossa ja kuullunymmärtämisessä. Miten ihmeessä tuollainen voi olla opettajan virassa? Tuollainen käytös alkaa hetkittäin vaikuttamaan jo kiusaamiselta! Sitten yhtäkkiä Höntti muisti ulkomaanmateriaalia olevan sellaisen lähes sadan sivun kokoinen nippu. Niin mie kokoajan puhuin kyseisestä materiaalista, en siitä tehtävänipusta. Sitten tuli vastaukseksi, että me saadaan se materiaali vasta ensiviikolla, kun ollaan pelkästään linja-autonpuolen porukan kanssa.
Jumankauta! tässä on yli puoli vuotta vittuiltu Höntille siitä, että sen täytyy palkata itselleen sihteeri. Mutta ei! Miten hitolla sen saisi tajuamaan, että tuolle muistamattomuudelle täytyy tehdä jotain!
Mistä tahansa asioista yrittää Höntin kanssa jutella tai sopia, niin tänään asiat tällä tavalla, huomenna ihan toisella tavalla. Mikään ei pidä paikkaansa. Ja ihan turha pyytää mitään kirjallisena, kun sitä ei kirjallisena saa. Tai jos vahingossa saa kirjallisena, niin siitäkin tulee kaksi eri versiota. Kumpikin versio tulee juuri silloin, kun Höntti on ne sattunut kirjoittamaan. Mihinkään ei voi luottaa! Miten helvetissä tähän asiaan voi vaikuttaa? Ja vieläpä mahdollisimman nopeasti? Ei olisi enää aikaa kovinkaan paloa tuhlattavana, kun kurssi päättyy. Tuossa välissä ollaan pitkään vielä työharjoittelussakin!