Kesiviikkona minun piti ottaa Pellosta mukaan yksi kirja mukaan. Tulevana keskiviikkona meillä koe ja olisi ollut ihan hyvä pikkasen kerrata. Mutta eipähän tule sitten luettua ollenkaan etukäteen. Olen vasta tiistaina menossa Pelloon takaisin, joten jos sitä vaikka saisi tiistaina vähän edes kerrattua. Luulen, että ilman kertaustakin koe menisi läpi, mutta olisi ollut kuitenkin järkevää edes pikkasen raottaa kirjaa ennen tiistai-iltaa. Aina ei näköjään voi voittaa. Eletään sitten näillä korteilla mitä käteen on jaettu.

Enpähän ole tänäänkään ollut kovinkaan normituulella, yö meni huonosti nukkuessa ja yläkertaan tultiin jatkamaan remonttia. Olisin ihan mieluusti ottanut pinet päivätirsat, mutta eipähän oikein onnustunut. Päätäkin on särkenyt koko päivän ihan lahjakkaasti. Mikään ei ole tänään oikein innostanut. Ehkä tuo risoo edelleen ihan kiitettävästi, että keskiviikkona remontin piti olla valmis, mutta ensiviikoolla vielä jatkuu, kun osa katosta vielä pitää vaihtaa ja pari ilmastointi putkea vielä. Joten odotellaan sitä keskiviikkoa, jolloin remontti on ihan oikeasti valmis. Ei mitenkään mukavaa yrittää asua remontin keskellä ja yrittää hoitaa työ- ja muita asioita kotoa käsin. Alan olemaan melko puhki, kun nukun niin huonosti taas vaihteeksi. Pitäisi jossain välissä keretä nukkumaankin. Tai oieastaan on niinpäin, että aikaa kylläkin olisi, väsyttäisikin ihan riittävästi, mutta puolen tunnin - tunnin välein tulee pompittua herälleen, eikä sen jälkeen saa kovinkaan helposti unen päästä uudelleen kiinni. Tätä on taas kestäny viikon verran. Stressiä ei ole, ajatukset pyörii pajon opintojen ja työharjoittelun yhteensovittamisesta. Ajohommat ovat ihan mukavia, eikä niistä nyt stressiä tule, mutta ärsyttää, kyrsii, potuttaa ja vituttaa istua Pellossa nuo pari päivää viikossa. Ei tällainen taho oikein mulle sopia.

Eeilen sitten tuli vietettyä ihan kunnon koti ilta, oli kaikkea pientä syötävää, alkoholittonta juotavaa ja pari elokuvaa; Reindeerspotting ja Twilight epäilyv (3). Vaikka kriitikot ja osa kavereista ovat kehuneet Reindeerspottingia, ja osa on kertoneet sen olevan melko kehno. Ne, jotka ovat kyseistä elokuvaa moittineet, saavat nyt joukkoon yhden lisää. Se elokuva oli tylsä ja mitään sanomaton. En ole ollut edellistenkään Twilightienkaan vannoutunut ihailija, niin Spottingin jälkeen tuntui huomattavasti paremmalta elokuvalta.