Kävin taas pitkäsätä aikaan kaupassa. En ole voinut tällä viikolla nettilehtiä lukiessa törmätä "uutiseen" Vesa Keskisen toilailuista suorassa TV-lähetyksessä. Minusta hän on yksi turhimmista julkkiksista, enkä kaipaa yhtäsainuttakaan "uutista" hänestä. Voisin sanoa häntä jopa pelleksi! Mutta jotenkin taas kilahti tänään kaupassa, kun näin iltapäivälehtien lööpit. TV-yhtiö on juottanut Keskisen känniin! Voi jumankauta! Oikeasti! Jollekin päivälle Keskinen selitti mokailujaan alkoholin juomisella tyhjään vatsaan ja tänään lööpin perusteella sysään syyn tv-yhtiön niskaan! Ihan oikeesti! Pakko kysyä, että kuka pystyy juottamaan toiselle väkisin alkoholipitoisia juomia? Ja kuinkahan vähästä herra Keskinen tulee humalaan? TV-yhtiö jossain vaiheessa viikolla selitteli, että vieraille oli tarjolla "vain" kuoharia. Andy McCoylla on ollut oma raideri, mutta siitä huolimatta kuinka paljon herra Keskinen joi kuoharia, että oli selkeästi tuiterissa. Ja vaikka kuinka olisi kiireinen liikemies, niin miksi ihmeessä sitten kiskoo alkoholia tyhjään vatsaan, kun tietää jo etukäteen mikä on lopputulos! Jos ei alkoholin juomisesta tyhjään vatsaan ole omakohtaisia kokemuksia, niin melko varmasti Vesan tuttapiirissä on joku joka on valaissut asiasta.

Itse olen ollut muutamaan otteeseen tämän kaltaisissa ohjelmissa yleisönä, niin silloin on TV-/tuotantoyhtiö tarjonnut myös pientä syötävää vieraille, niin yleisölle kuin julkkiksillekin. Joten pikkasen tuo Keskisen selitys ontuu. Se on ollut enemmän Keskisen omas asia tai ongelma, jos tarjoilu ei ole kelvannut. Eikä missään tapauksessa voi laittaa edes pientä osaa syystä hyvän seuran piikkiin, kuten jossain vaiheessa näin on yritetty tapahtunutta selittää.

1296821735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Myönnettäköön, että hyvässä seurassa saattaa "pikkasen" homma livetä lapasesta. Mutta en anakaan mie sysää syytä muitten niskaan tai edes osoita osasyyllisiä.

Täytyy Vihjaista Herra Julkimolle, että ota oikeasti vastuu omista tekemisistä ja yritä tuon kaltaisista mokista oppia jotain. Erehtyminen ja mokaaminen on inhimillistä, niistä on pyrittävä oppimaan jotain ja muistettava se, ettei selittely auta asiaa, vaan pahentaa. Sen jälkeen on vain pystyttävä jatkamaan elämää.