Onhan tässä jo pari päivää nautittu Suomen suvesta. Kelit ovat juuri sellaisen mukavan vaihtelevia. Välillä aurinko on paistanutpilvettömältä taivaalta ja seuraavana päivänä on vettä satanut tai ollut muutoin erittäin pilvistä. Eipähän ensiviikolla tarvitse työpaikalle ängetä, jos vaikka saisi nautittua vähän lisää näistä kesäkeleistä, vaikka villasukat jalassa.

Käytin tuossa ennen vapaitten alkua eläkeläisiä Norjassa. Olihan se aikamoista ajamista ja työntäyteinen reissu, mutta erittäin antoisa. Kyllä ne eläkeläiset osasivat vaatia kuljettajalta palvelua ja osaamista, mutta samalla heiltä löytyi myös paljon tilannetajua, huumoria ja positiivista energiaa. Jaksoi painaa pitkää päivää ja vieläpä itselle erittäin oudoissa maisemissa. Onneksi oli selkeä reitti ja aikataulusuunnitelma, jonka mukaan vietiin reissu läpi. Valitettavasti itseltäni jäi kamera kotiin ja puhelimen kamera on niin onneton, ettei sillä kannattanut ottaa Norjan jylhistä maisemista kuvia. Onneksi eräs papparainen lupaili mulle lähettää sähköpostiin muutamat otokset.

Olen sitten saanut olla perjantai-illasta asti vapailla ja ensiviikkokin pitäisi olla töistä vapaata. Ainoastaan sillä varauksella, että joku tuurauskeikka tai maksimissaan päivän kestävä tilausajo saattaa napsahtaa kohilleen, mutta se asia tarkentuu viimeistään  huomenna, kun varmistuu tilausajo. Tässä olen sitten rauhassa saanut nauttia ihan perinteisistä juhannuskeleistä; välillä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja välillä vettä sataa kuin aisaa. Mutta olenpahan saanut nauttia roskaromaaneista, saunomisesta ja hyvästä ruuasta ihan kaikessa rauhassa. Tänään sitten innostuin lukemaan netistä uutisia ja HEsarin sivuilla eksyin pitkäkästä aikaan lukemaan Fingerporia. Pikkasen niinkuin repesin torstain Fingerporista. Käykäähän lukemassa TÄÄLTÄ.