Lihakset ovat kipeenä. Pääosin käsien lihakset ovat kipeenä tai oikeastaan sellaiset turran oloiset. On se vaan NIIIN kiva tietää, että mullakin on noita lihaksia, jotka voivat kipeytyä. Syy on tällä kertaa harvinaisen selvä. Eilen autoin naapuria hakemaan loppuja tavaroita sen entisestä asunnosta. Roudattiin sieltä kirpputorille kaksi sohvaa, mutta naapuriin roudattiin sadottain kirjoja, kolme hyllystöä, vitriini ja sohva. Kyllä niissäkin oli ihan riittävästi kantamista. Toivottavasti ei kovin pian tarvitse muuttaa ketään. Sen verran väsyny olo oli illalla.

Tänä aamuna päätin sitten siivota pitkästä aikaan. Kyllä sekin tuntui olevan turhan työlästä näin kauniina kesäpäivänä. Nyt saa olla matot pitkään ulkona tuulettumassa. Eilen kannettiin yläkerrasta mulle toinen sänky. Sain sen siirrettyä nyt paikalleen, ettei pitempään viipynyt keskellä olohuoneen lattiaa. Jos vielä saisi turhan koulupöydän siirrettyä jonnekin, niin alkaisi asuntolan kämppä näyttämään jo hivenen mielekkäämmältä.

Täytyy sen verran vielä patistaa tekemään, että vaihdan lakanat ja käyn pesemässä likaiset, niin sen jälkeen voin hyvällä omalla tunnolla alkaa suunnittelemaan oikeaan kotiin lähtemistä. Pyykin pesun jälkeen voi nauttia oikein hyvin tästä kesäsäästä!