Viimekuun lopussa tunnustin ihastuneeni varattuun mieheen. Nyt sitten sain melko kiukkuisen sähköpostiviestin. Minua syytettiin moraalittomaksi, hutsuksi, perheenrikkojaksi. Jäin vähän hölmistyneenä katsomaan ja miettimään kyseistä viestiä ja sen taustoja. Eikö ihmiset ymmärrä mitä lukee, vai lähteekö mielikuvitus laukkaamaan niin, ettei erota mikä on toisen kirjoittamaa ja mikä on omaa mielikuvitusta? Ja eikö ihan oikeasti mitä nämä tietyt sanat merkitsevät, kun niitä voidaan viljellä ihan miten sattuun ja kenestä tahansa? Etekin nämä haukkumasanat sanotaan ihmiselle, jota ei edes tunneta? Tai oikeastaan mistä minä tiedän, että tunteeko tämä äkäisen viestin lähettäjä minut, mutta hän oli piiloutunut nimimerkin taakse, niin sen perusteella en ainakaan pysty häntä tunnistamaan.

Pitää kait tässä pari asiaa selventää; olen VAIN ihastunut varattuun mieheen, joka "sattuu" olemaan myös opettaja. Hän ei tiedän ihastumisestani yhtikäs mitään, eikä luulatavasti tule tietämäänkään. Eli suhdetta ei ole, eikä ilmeisesti tulekaan. Miten voi olla perheen rikkoja, jos ei ole perheessä ylimääräisenä pyöränä? Viikon olen ihastunut Siihe mieheen, enkä ole saanut tätä perhettä hajoamaan, joten voinko edes olla perheenrikkoja? En ala spekuloimaan sillä ajatuksella, että Semies olisi ihasnut minuun, kun sellaisia merkkejä ei ilmassa ole. Minun mielestä, jos perhe hajoaa ulkopuolisen ihastumisen (josta perheenjäsenet eivät tiedä) vuoksi viikossa, niin perheessä ongelmia on tainnut olla jo jonkin aikaa ennen ulkopuolisen ihastumista.

Mitä on sitten moraali? Minun mielestä moraali on kuin ohjenuora, joka erottaa oikean ja väärän toiminnan. Onko ihastuminen jotenkin väärin? Tai sen julkituominen? Ihastumiseni kohdetta en ole täällä tai missään muuallakaan tuonut julki, joten sekään ei pitäisi olla ongelma. Jos joku on tunnistanut minut nimimerkin takaa, niin hän saattaa arvailla kuka ihastukseni kohde on, mutta siitä huolimatta heistäkään ei kovin moni arvaa sitä oikein, kun vaihtoehtoja on ainakin puoli tusinaa.

Mutta on se kiva saada tietää olevansa hutsu. Siitä sanasta on tullut yleishaukkumasana jokaisesta naisesta. Sellaisen mielikuvan olen saanut, kun kyseistä sanaa viljellään jokapaikassa ja lähes jokaisesta naisesta. Muistutan tässä vaiheessa, että hutsu tarjoaa palkkiota vastaan seksiä tai harrastaa "ylivapaata" seksiä. Kumpaakaan en tee, joten sekin haukkimasana meni hukkaan Äkäiseltä.

Toivottavasti tämä viestin lähettänyt lukee tämän merkinnän. Haluaisin keskustella tästä aiheesta vaikka kuinka paljon.