Tässä on pari päivää huidellessa siellä sun täällä. Eilen lähdin kotoa, siis Torniosta, Pelloon. Ensimmäisenä minun piti hakea luokasta meidän ammattipätevyyskansiot mukaani. Niitä tarvittiin tänään, kun yhdistelmäpuolen hemmot antoivat näyttöjä työkoneen, eli trukin, käytöstä. Kauan se näytön anto kestää, kun joka jannulla on mennyt melkein kaksi tuntia koko hommaan, kun on tarkistanut trukin nesteet ja muut päivittäiset tarkistukset ja sen jälkeen siirtänyt tavaroita jollain kokosella alueella nurkasta nurkkaan. Sellainen näyttö minun pitäisi antaa sitten perjantaina. Ei hirveän lupaavalta vaikuta, etenkin kun se on ihan eri trukki, mitä on tähän asti käyttnäyt koululla.

Höntin olisi pitänyt kyseiset kansiot osata ja muistaa ottaa jo viime viikolla mukaansa, mutta eilen hän soitti mulle ja kysyi, että voinko ottaa ne tänään mukaani, kun tulen Rovaniemelle. No "pitihän" se suostua, kun satun asumaan Pellossa ihan samassa pihapiirissä missä koulu on, mutta piti soittaa ensin koulurakennuksen nykyiselle Omistajalle, jotta hän päästää minut "meidän" luokkaan. Eilisen aamupäivän kupeksin Torniossa, jotta sain hoidettua työssäoppimispaikkaan liittyviä asioita kuntoon. Nyt on se hyvä puoli, että saan olla kotona työssäoppimisajan, eikä tarvitse maksaa kahteen paikkaan asumisesta. Nyt on vaan pikkasen kiire saada Pellon kämppä siistiin kuntoon, jotta perjantaiaamuna lähtiessä pystyn hyvällä omalla tunnolla luovuttamaan avaimet pois.

Tästä päivästä tulee armottoman pitkä. Aamulla koulu alkoi Rovaniemellä kahdeksalta ja osa porukasta antoi tänään trukkinäytöt. Hän (porukan toienn eukko), jonka kyydissä tulin Pellosta Rovaniemelle, niin alkoi antamaan näyttöä kahdelta, joten tässä minun täytyy odotella ainakin neljään asti. Joten kiva kiva! ollaan vasta puoli kuuden pintaan vasta Pellossa takaisin. Ja aamulla täytyy lähteä ajamaan EA2:sen toisen päivän takia, joten eipä tässä yhtään kiirettä ole kämpän tyhjentämisen ja siivoamisen kanssa olekaan! Onneksi vuorokaudessa on 24 tuntia. Kunhan jossain välissä kerkeäisi vielä nukkumaankin!