Oli eilen raskas päivä. Olin aamulla lähtenyt kävelemään viideltä töyssäoppimispaikkaan. Olin vasta puoli kahdeksan aikaan illalla kotona. Vaikka olin saanut pitää pakollisena kolmen tunnin mittaisen vuorokautisen levon keskellä päivää, niin ei auta jaksamaan. Totta kai silläkin oli merkitystä, että hoidin tauon aikana omia asioita, joten ei se varsinaisesti lepoa ollut. Olin illalla yli väsynyt, en meinannut kyetä nukkumaan ollenkaan. Kokoajan löytyi jotain parempaa tekemistä, kuin nukkuminen. Yhdeksän pintaan sitten laiton pään tyynyyn, mutta jo tunnin päästä heräsin siihen kun olin ihan hiestä märkä. Oli sitten pakko mennä käymään suihkussa, mutta sen jälkeen nukkuminen jo onnistui huomattavasti paremmin.

Eilen illalla, kun oltiin tulossa takaisin Pelloa kohti, niin Rovaniemeltä nousi kyytiin kaksi pissistä. He olivat toisen porukoitten mökille menossa, mutta eivät tienneet kummalla puolella Lankojärveä mökki sijaitsee. Kyytiin noustessa he mutisivat jotain Pelloon tulosta, mutta totesivat, ettei heillä ole niin paljoa rahaa. JO kättelyssä alkoi hieman epäilyttämään heidän aikeensa. Sinne minne asti he ostivat liput, niin he eivät meinanneet jäädä edes kyytistä pois. Kun Kuski alkoi vaatimaan lisämaksua, niin heille tuli kiire pois autosta. Onneksi oli lämmin kesäilta, ettei pissikset voi heitteelle jätöstä meitä syyttää. Ilkeästi sanottuna, nostaisivat vähn hameen helmaan, niin takuu varmasti pääset jonkun turistin, työmatkalaisen tai rekan kyytiin.

Aamulla pomppasin jo 3.30 ylös pirteenä kuin peipponen. En kylläkään olisi saanut nukkua kuin tunnin, mutta se ei näköjään kelvannut tänä aamuna. Toivottavasti sitten illalla väsyttää sen verran lahjakkaasti, että saan laitettua nukkumaan ajoissa ja saan nukuttua paremmin. Tänään olen jo kerennyt yhden reissun tekemään Rovaniemelle. Eilen Kuski-Puskin kanssa oli autossa aika hiljaista, mutta tänään alkoi jo juttu luistamaan. Tänään oli jo vähemmän matkustajia kuin eilen, eikä pakettejakaan ollut. Joten seuraneidiksi tässä niinkuin joutui, vaikka tiedossahan se oli jo alun alkaen. Ei pidä valittaa, mielummin näillä helteillä istun autossa, jossa on ilmastointi kuin olisin luokassa kuuntelemassa tiukkaa asiaa tai jotain turhanpäiväistä. Sitäpaitsi Kuskin kanssa on ollut ihan mukava jutustella niitä näitä ja välillä tosi asiaakin.

Kävin taas Jopparissa syömässä. Tänään siellä oli chili-hedelmä-kanaa perunoilla ja riisillä. Se oli posekettoman suuri annos. Kolme keskikokoista perunaa, iso kauhallinen riisiä ja miedolla chilimössöllä täytetty kanan rintaa. Otin tietysti annokseen kuuluvan salaatin, leivän ja kahvin myös. Maha on nyt niin täynnä, jos nyt kaadun niin todennäköisesti halkean. "Pitihän" sitä syödä koko rahan edestä. Ainut huono puoli kanassa oli, ettei siinä ollut potkua ollenkaan, ei tainnut olla muita mausteita kuin suolaa ja pippuria. Chiliä ei tainnut olla kuin sen verran paloteltuna, että erotti täytteestä, eli olisi voinut olla pikkasen enemmän. Muuten annoksesta annan arvosanaksi 8,5.

Pitää tässä saada vielä pari tuntia tuhlattua aikaa ja sitten olisi taas "iltakeikan" vuoro.