Eilen oli vähän kurja fiilis, kun oltiin Rovaniemellä tekemässä huoltoharjoituksia. Ilmoitin jo ajoissa, että poistun pelipaikalta puolenpäivän pintaan. Tulin linja-autolla Tornioon. Tuntui hyvältä ottaa pienet tirsat linja-autossa.

Kävin äkkiä nakkaamassa laukun kotia ja lähdin käymään Ohjaajan kyytissä Prismassa. Paluumatkalla jäin sitten Ohjaajan kanssa juttelemaan. Istuin sitten päivän viimeisenkin linjan ajan Ohjaajan kyytissä. pitihän sitä jäädä päivittämään paikalliset juorut, että tietää mitä kaikkea on tapahtunutkaan kolmen päivän aikana. Saatiinpahan jutella kahdestaa jo pitkän tovin. Tai oikeastaan siinä kävi niin, että pääasiassa Ohjaaja puhui ja mie kuuntelin. Mutta olipahan rattoisa tuntinen. Tulin siitä yllättävän hyvälle tuulelle. Vaikka en saanut aikaiseksi siivottua, mutta loppuillan oli muuten tehokas. Muutama kymmenen rästiin jäänyttä tehtävää tuli sitten tehtyä eilisen illan aikana.

Viimeyö tuli jo nukuttua huonosti, alkaa tuo lähes täysikuu jo valvottamaan. Tässä taas menee heikoilla unilla vielä pari seuraavaa vuorokautta. Toivottavasti tämä kuuhulluus päättyy, kuten normaalisti, eli viimeistään maanantaina tai tiistaina. Olen saanut parin kuukauden takaisin huonosti nukuutun kuukauden poikki kovalla vaivalla, niin en nyt näin nopeasti kaipaa pitkää unettomien öiden putkea.

Tänäänkin tuli sitten vähän aikaa istututtua Ohjaajan kyydissä. Saatiin taas vähän aikaa juoruta autossa kahdestaan, ei kuitenkaan yhtä paljon kuin eilen, kun sen verran paljon oli tänään viimeisillä vuoroilla muitakin matkustajia. Mutta saatiinpahan höpötellä kaikkea muuta minkä kesti myös muitten matkustajien kuulla. Jostain kumman syystä viihdyn sen miehen seurassa. Viimeisellä lenkillä "piti" jäädä vanhempien luo sen verran, että vilkaisen miten vanhat "jääräpäät" pärjää ja lämmitettiin sitten sauna.

Tässä vastaus Pertin lähettämään kommenttiin vastakommentti.