Eilen oli sitten taas hieman lisää teoriaa. Istuttiin teoriatunnit Rovaniemellä. Ei oikein natsannut noi teoriatunnin työkoneen päivittäisistä huolloista ja tarkistuksista. Olihan ne tietyllä tavalla ihan tarpeellisia, kun meillä on ensiviikolla näyttöjen anto työkoneen päivittäisistä huolloista, tarkistuksista ja käytöstä. Eilen meillä käytiin läpi teoriassa puuauton nosturin ja trukin huollot. Yleensä näyttöön saa valita itse työkoneen/laitteen/auton, mutta tämän koulun systeemistä en tiedä, kun suositukset ja säännöt muuttuvat monta kertaa viikossa. Kyllä se on trukki minun laite, kun pääsen työkonetta valitsemaan. Tällä opiskeluvauhdilla ja moninaisuudella minusta näköjään tulee linja-autonkuljettaja, jolla on osaamista myös yhdistelmäpuolelta sekä varastohommista. Eli mitähän tämän koulutuksen jälkeen alkaisi tekemään? Etenkin, jos saan vielä sen kaipaamani E-kortin suoritettua. Sen jälkeen ajokortissa olisi kaikki mahdolliset kirjaimet. Koulutuksen jälkeen ei muuta enää mahdukaan, kun ollaan niin paljon eri kortteja suoritettu; ollaan suoritettu hygieniapassi, työturvallisuus-, tulityö-, ADR ja trukkikortit. Ensiapu ykkönen on jo suoritettu, mutta siitä tulee kortti vasta sitten, kun kakkonenkin on suoritettu ja tällä ja ensiviikolla on päivät jolloin se ensiapu kakkonenkin saadaan suoritettua. Tieturva ykkönen suoritetaan tänään, joten ihan kiitettävästi niitä kortteja suoritellaan. Mutta…… Onko kaikki tarpeellisia linja-autokuskille? Ollaanhan me kalliita opiskelijoita, joten siltä kantilta katsottuna on ihan hyvä, että valtion rahoille saadaan oikeasti vastinetta, mutta ylikouluttaminenkin on pahasta.

Päivällä, kun oltiin luokassa, niin häiritsi se, että Höntti piti uusimmalle porukalle REAKki tunteja. Höntin höpötys kuului turhan selvästi seinän läpi. Väliin teki mieli heittää kommentteja, meinaan niin kuin niitä minun epäasiallisia kommentteja. Ne epäasialliset kommentit ovat välillä ihan kunnon vittuilua, se tässä enimmäkseen huolestuttaa. Pitää varmaan ostaa itselle jeesusteippiä ja tuoda pulpetin nurkalle odottelemaan suun teippausta. Sen verran pahoja sammakoita on lipsahtanut ilmoille, etenkin Höntin tunnilla. Jos en saa tukittua suutani, niin Joku taitaa hermostua minuun ihan totaalisesti.

Luokassa istuessa oli ikkunasta kiva kurkkia mitä kaikkea käytävällä tapahtuu. Etenkin kun Suosikki välillä mittaili käytävän pituutta eestaas. Yhdessä vaiheessa Suosikki jäi juttelemaan ikkunan läheisyyteen jonkun opiskelijan kanssa. ”Pitihän” sitä jäädä tuijottamaan. Onneksi istuin takanurkassa, ettei kukaan muu huomannut minun tuijottamista ja kuolaamista.  En meinaa itsekkään uskoa miten paljon Suosikki saa minut kuolaamaan. Tietäisin kyllä mitä tekisin sen miehen kanssa, jos meillä kummallakaan ei olisi puolisoa/seurustelukumppania entuudestaan. On se vaan, että kaksi miestä saa minun sukat pyörimään jaloissa.  Kollin kanssa on hyvä olla yhdessä ja hän minut tuntemaan samankaltaisesti kuin Suosikkikin. Kollin kainalossa ja läheisyydessä on hyvä ja aina kun ollaan erossa, niin kaipaan ja haluan häntä.  Ja aina kun ollaan erossa, niin ollaan melko tiiviisti yhteyksissä, tekstiviestit ja puhelut kulkee sekä välillä myös mesetetään, etenkin silloin kun Kolli ei ole töissä. Olen erittäin vakavasti ihastunut häneen. Mutta aina välillä, etenkin Rovaniemellä koululla, ollessa kuolaan Suosikin perään erittäin paljon. En meinaa saada Suosikkia pois mielestä laisinkaan. Enkä edes taida haluta saada pois häntä mielestä. Hän on toisella tavalla hottis kuin Kolli.