Huomenna pitää taas vaihteeksi mennä Rovaniemelle ajelemaan. Tällä kertaa ei saadakaan koko päiväksi puolikasta käyttöön, kunhan edes saadaan joku isompi rekka, jolla päästään harjoittelemaan ajamista. Se kyllä jo nostattaa etukäteen verenpainetta, kun Höntti kuitenkin ajattaa meitä. Jos käämit alkaa liiaksi lämpenemään, niin pitää mennä Uteliaan Opettajan juttusille ja pyytää jotakuta toista ajattamaan ainakin minua. Toivottavasti selkä ei vaan kiukuttele huomenna yhtä lahjakkaasti kuin maanantaina ja tiistaina. Se kuitenkin vähän pelottaa, että sinä aikana, kun toinen meistä ajaa, niin toinen istuu "varapaikalla" seuraamassa toisen ajamista. "Varapaikoilla" on vaan sikahuono istua, kun jaloille ei ole tilaa ollenkaan ja istuinosa on lattianrajassa. Selkä ei todellakaan tykkää siitä! Taidan ehdottaa aamulla, että ajan ensimmäisenä ja sitten loppupäiväksi karkaan omille teilleni.

Huomenna ei Kollin kanssa tavata ollenkaan. Menen sunnuntaina hänen luokseen, kun maanantaina pitää mennä taas rekalla ajelemaan. Yhtä asiaa kuitenkin huomisesta toivon, ja se on Suosikin näkeminen. Se riittää, että näen edes pienen vilauksen siitä miehestä. Se pieni vilaus kyllä piristäisi päivää kummasti. Välillä tuntuu siltä, että olen Suosikkiin ihastunut siihen tyyliin kuin joskus teini-ikäisenä johonkin luokkakaveriin.  Oikeastaan olen täysin hyvilläni ja tyytyväinen, että ihastus on täysin yksipuolista. En missään tapauksessa kaipaa vastakaikua tunteisiin, enkä mitään muutakaan säätöä tässä vaiheessa.

Maanantaina, kun oltiin ajossa Suosikin kanssa. Suosikki sai työpuhelun ja sai tietää, että yhdestä linja-autosta oli akut hajonneet. Suosikilta pääsi liuta ärräpäitä, kun hänen piti päästä juuri kyseisellä autolla liikenteeseen toisen opiskelijan kanssa. Puhelun päättymisen jälkeen Suosikki oli pahoillaan tunteenpurkauksesta ja kiroilutuvalta. Eipä siinä mitään kummallista ollut, kun on töissä miesvaltaisella alalla, niin sen tietää jo etukäteen, että puhetavat ovat huomattavasti erilaisempia. Mutta jos ei ole sille herkkänahkainen, eikä pelkää miesten vähän ronskimpaa kielenkäyttöä, niin hyvin niitten miesten kanssa pärjää! Oikeastaan harmittaa kauheasti, että Suosikki sai nyt uuden porukan koulutettavaksi ja hän toimii pääsääntöisesti vain linja-autopuolella, joten me ei törmäillä oikeastaan muuloin kuin olen käymässä rekka-auton ajossa.

Vaikka huomenna on perjantai, niin odotan sitä innolla! Jos vaikka.......